Blackjack Mini

blackjack miniTekeekö mieli pelata blackjackia, mutta aikaa on vain pari minuuttia? Haluatko välitöntä toimintaa ilman hienouksia? Jos vastaus kysymyksiin on kyllä, silloin Betssonin uusi Blackjack Mini voi olla juuri sinua varten.

> Pelaa BlackjackMiniä tästä

Pieni mutta toimiva

Blackjack Mini on nimestään huolimatta täysiverinen blackjack. Kaikki normaalin blackjackin toiminnot ovat pelissä mukana, joskin pelissä voi pelata vain yhtä kättä.

Pelin nimessä oleva “mini” viittaa lähinnä peliruudun kokoon – kyseessä on nimittäin minikoossa pelattava blackjack, joka toimii kuin isompi esikuvansa viimeistä yksityiskohtaa myöten – jopa strategiat ovat samat. Ruudun koko on pieni, mutta silti selkeä ja toimiva.

Pienen kokonsa ansiosta peli sopii kivasti tietokoneen näytölle, vaikka auki olisi useampiakin ikkunoita. Betssonin muut pelithän peittävät suhteellisen ison osan näytön alasta ja moni pelaaja taatusti arvostaa Blackjack Minin pientä kokoa.

Blackjack Mini soveltuu erinomaisesti myös, yllätys yllätys, mobiilipelaamiseen. Peliruudun koko on optimoitu nykyisille mobiilipelaamiseen kykeneville kapuloille sopivaksi. Ei tarvitse kiertää laitteen näyttöä tai zoomata ulospäin – peli lävähtää flashia-tukevan kännykän (Android) näytölle juuri sen kokoisena, kuin sen pitääkin.

black jacknetti
Betssonin Blackjack Mini – oikeassa koossaan.

Betssonin Blackjack Mini on kokeilemisen arvoinen blackjack -peli. Pikapelien sarjassa se sijoittuu blackjack -pelien kärkikastiin. Pienen kokonsa ansiosta sen voi vaikka piilottaa helposti ja nopeasti muiden työpöydän ikkunoiden alle, jos vaikka pomo sattuisi tulemaan liian lähelle, kun on pakko pelata pari minuuttia blackjackia kesken työpäivän.

> Pelaa BlackjackMiniä tästä