Todellinen uhkapeli

Hi-Lo Switch ProfessionalBetssonin Hi-Lo Switch on korttipeli, joka on jokaisen uhkapelaajaksi tunnustautuvan salainen toiveuni.

Yksinkertainen, nopeatempoinen ja viihdyttävä uhkapeli saa kämmenet hikoamaan ja otsasuonet tykyttämään, kun potti vaan kasvaa ja voitot pitäisi osata nostaa ajoissa.

> Pelaa HiLoa

Näin hi-lo switchiä pelataan

Hi-Lo Switchissä pelin tarkoitus on arvata mahdollisimman monta kertaa, onko seuraavaksi jaettava kortti suurempi vai pienempi, kuin se kortti, jonka tilalla uusi kortti jaetaan. Jos arvaat oikein, voit jatkaa pelissä ja palkintopotti kasvaa. Jos arvaat väärin, häviät.

Pelin alussa jaetaan kolme korttia. Voit valita näistä aina yhden kortin kerrallaan, jonka tilalle uusi kortti jaetaan. Sinun pitää valita “Hi” tai “Lo”, jonka jälkeen vanha kortti heitetään takaisin korttipinoon ja uusi jaetaan tilalle.

Kun voitat, voitto määräytyy sen mukaan, miten todennäköinen tai epätodennäköinen oikea arvaus oli todennäköisyyksien valossa.

Jokaiselle kortille on määritelty oma voittokerroin, parhaimmillaan voit voittaa yli 12-kertaisesti potin sen hetkisen summan. Eli mitä suurempi on epäonnistumisen riski, sitä enemmän voit voittaa.

Hauskaa vääntöä

Mielenkiintoista ja armottoman kiehtovan Hi-Lo Switchistä tekee se, että ensimmäistä voittoa lukuun ottamatta voittokerrointa ei lasketa alkupanokselle, vaan aina viimeisimmälle potille.

Jos voitit ensimmäisessä jaossa viiden euron panoksella voittokertoimella 2,50, potti kasvoi 12,5 euroon. Jos voitat uudestaan samalla kertoimella, potti kasvaa 7,5 euron sijasta 31,25 euroon (12,5e x 2,50 = 31,25e).

Parilla oikealla arvauksella vaatimaton alkupanos kasvaa nopeasti jättivoitoiksi – ongelma vain on, että pitäisi malttaa lopettaa, eikä yrittää vielä yhtä oikeaa arvausta…

Hi-Lo Switch peli kesken

 

Kertyvä potti voi pienelläkin alkupanoksella kasvaa lyhyessä ajassa yllättävänkin isoksi. Kun potti vielä miehekkäästi kasataan pöydälle isoon kasaan, jossa sitä voi katsella ja ihmetellä, houkutus kasan kasvattamiseen on suuri. Kysymys kuuluukin, että milloin ne voitot pitäisi nostaa? Vaan tämän kysymyksen kanssahan me uhkapelaajat joudumme painimaan joka kerta kun se voitto osuu kohdalle…

> Pelaa HiLoa