Jääkiekkoveikkaus

Jääkiekko on Suomessa suosittu vedonlyönnin kohde. Suomessa pelataan laadukasta kiekkoa ja monet tuntevat ja pelaavat ahkerasti myös muita sarjoja, kuten NHL:ää.

Jääkiekkoa löytyy runsaasti eri vedonvälittäjiltä. Suosikkejamme ovat muun muassa nämä vedonlyöntifirmat.

Lyö vetoa lätkästä täällä

betfairVedonlyöntipörssi tarjoaa maukkaita ylikertoimia.Pelaa »
betssonSopii hyvin aloittelijoille.Pelaa »
comeonHyvä uusi vedonvälittäjä.Pelaa »

Vedonlyöntiä lätkän MM-kisoista

Jääkiekon MM-kisat 2012Parhaimmillaan jääkiekkoveikkaus, on, kun kohteena ovat lätkän MM-kisat. Vuonna 2012 tarjolla on herkkua kotikisojen muodossa. MM-kisat tarjoavat paljon mielenkiintoisia vedonlyöntikohteita.

Muista vertailla eri vedonvälittäjien tarjoamia kertoimia. Kirjoittaessani tätä Unibet tarjoaa Suomen voitolle kerrointa 5,5, ComeOn ja Betfair puolestaan antaisivat kertoimen 6. Jos siis haluat pelata Suomen puolesta, ComeOn tai Betfair ovat parempi valinta.

Voit veikata luonnollisesti myös yksittäisten otteluiden voittajia, joukkueiden pääsyä loppuotteluun, otteluiden erien lopputuloksia, maalimääriä ja niin edelleen – penkomalla tarjolla olevat kertoimet huolella voit löytää tilanteita, joissa kertoimet ovat eduksesi. Niihin kannattaa tarttua!

Tunne sarjasi

Kuten kaikessa vedonlyönnissä, myös lätkäveikkauksessa kannattaa keskittyä sarjoihin, jotka tuntee parhaiten. Vedonvälittäjillä on luonnollisesti parhaiten tarjolla NHL:ää, mutta muitakin sarjoja pääsee pelaamaan. Suomalaisia palvelevilta toimistoilta löytyy varmasti muun muassa SM-liiga, AHL, Elitserien, jopa Mestis.

Keskity siihen, mitä osaat ja etsi aina parhaat kertoimet – näin pärjäät vedonlyönnissä, myös lätkäveikkauksessa.

Olympialaiset 2018 jääkiekko

Vuoden 2018 olympialaiset ovat jälleen olympialaiset, joihin NHL ei osallistu. Olympialaiset 2018 jääkiekon Suomen joukkue miesten osalta tullaan julkistamaan tammikuun lopussa ja jälleen Suomessa odotetaan näistäkin olympialaisista mitalia. Leijonat ei Suomen joukkue lähtee tosissaan taistelemaan mitalista, mutta Venäjän joukkue on todella vahva vaikka itse Venäjähän ei kisoihin edes osallistu.